KONTAKT

Hos Forskel Landinspektørfirma ApS er gode råde om ejendoms- og skelforhold ganske gratis. 

Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi svarer inden for 24 timer!

Send os en besked via kontaktformularen og angiv gerne en adresse eller et matrikelnummer på den ejendom som forespørgslen vedrører. Så har vi mulighed for finde oplysninger frem om ejendommen inden vi kontakter dig. 

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til os. 

En stor del af de forespørgsler vi møder som landinspektører, kan faktisk afklares ved et enkelt telefonopkald. Det kan være uoverensstemmelser mellem matrikelkort og luftfoto, spørgsmål til priser vedr. bygningsafsætning eller udstykning. 

Husk : Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os. 
 

Anders
Wengel-Hansen

Landinspektør, indehaver
Uddannet som landinspektør (Cand. Geom) i 2006 fra Aalborg Universitet. Har arbejdet som praktiserende landinspektørassistent i perioden fra 2006-2020 med undtagelse af perioden fra 2013-2016, hvor Anders var landinspektør i Grønland. Han modtog sin beskikkelse som landinspektør i 2010. 

Opvokset i Ryslinge på Midtfyn og bosiddende i Svendborg. I 2020 etablerede han landinspektørfirmaet Forskel Landinspektørfirma ApS med ønske om at skabe smidigere arbejdsgange og "komme tættere på kunden". 

Anders har en bred erfaring fra sine tidligere ansættelser, som foruden de klassiske landinspektøropgaver med fastlæggelse af skel, matrikulære arbejder og teknisk opmåling også omfatter ejendomsrådgivning, ekspropriation og opmåling af atletikanlæg. 
userhomelinkedin-squarephonephone-squareenvelope