KONTAKT

Hos Forskel Landinspektørfirma ApS er gode råd om ejendoms- og skelforhold ganske gratis. 

Tøv ikke med at kontakte os. 

Vi svarer inden for 24 timer!

Send os en besked via kontaktformularen og angiv gerne en adresse eller et matrikelnummer på den ejendom som forespørgslen vedrører. Så har vi mulighed for finde oplysninger frem om ejendommen inden vi kontakter dig. 

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til os. 

En stor del af de forespørgsler vi møder som landinspektører, kan faktisk afklares ved et enkelt telefonopkald. Det kan være uoverensstemmelser mellem matrikelkort og luftfoto, spørgsmål til priser vedr. bygningsafsætning eller udstykning. 

Husk : Det er helt gratis og uforpligtende at kontakte os. 
 
MEDARBEJDERE

Forskel Landinspektørfirma ApS er: 

Anders Wengel-Hansen, Landinspektør og indehaver i landinspektørfirmaet Forskel

Anders Wengel-Hansen

Landinspektør & indehaver
Telefon (direkte)  : 51 95 33 47
Email : awh@forskel-land.dk
Uddannet som landinspektør (Cand. Geom) i 2006 fra Aalborg Universitet. Har arbejdet som praktiserende landinspektørassistent i perioden fra 2006-2020 med undtagelse af perioden fra 2013-2016, hvor Anders var landinspektør i Grønland. Han modtog sin beskikkelse som landinspektør i 2010.

Opvokset i Ryslinge på Midtfyn og bosiddende i Svendborg. I 2020 etablerede han landinspektørfirmaet Forskel Landinspektørfirma ApS med ønske om at skabe smidigere arbejdsgange og "komme tættere på kunden".

Anders har en bred erfaring fra sine tidligere ansættelser, som foruden de klassiske landinspektøropgaver med fastlæggelse af skel, matrikulære arbejder og teknisk opmåling også omfatter ejendomsrådgivning, ekspropriation og opmåling af atletikanlæg.

Morten Laursen, landinspektør i landinspektørfirmaet Forskel i Svendborg

Morten B. Laursen

Landinspektør & indehaver
Telefon (direkte)  : 51 95 33 65
Email : mbl@forskel-land.dk
Uddannet som landinspektør (Cand. Geom) i 2017 fra Aalborg Universitet og har siden arbejdet som praktiserende landinspektør. Morten modtog sin beskikkelse som landinspektør i 2020.

Opvokset og bosiddende ved Faaborg og Ringe. Ansat i Forskel Landinspektørfirma ApS siden 2021.

Morten har opnået en bred erfaring inden for de traditionelle matrikulære opgaver, såsom skelfastlæggelse, arealoverførsel, udstykning og skelforretninger, med fokus på en løsningsorienteret dialog. 

Derudover har Morten dybdegående viden inden for teknisk måling, lodsejerforhandling, servitutter og ejendomsudvikling.

Jonas Stig Madsen

Landinspektør
Telefon (direkte)  : 51 95 33 07
Email : jsm@forskel-land.dk
Uddannet som landinspektør (Cand. Geom) i 2021 fra Aalborg Universitet, og er blevet ansat hos Forskel Landinspektørfirma ApS pr. 1. marts 2024.

Jonas er opvokset på et landbrug på Sydlangeland, og er pt. bosat i Odense.

Jonas har opnået stor erfaring inden for det matrikulære område, men har også en meget stærk teknisk profil, herunder administreret større byggepladser ift. afsætninger. 

Desuden er Jonas uddannet dronepilot. Interessen for droneflyvning startede i Jonas’ tid i den danske hær, hvor hans primære funktion var droneoperatør. Jonas har efterfølgende opnået stor viden inden for den mere kommercielle droneflyvning, hvor han har stor erfaring inden for alt fra selve flyvningen og databehandlingen til aflevering af endeligt produkt.

userhomelinkedin-squarephonephone-square linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram