KUNDEN I FOKUS

Forskel Landinspektørfirma ApS rådgiver kunder på alle niveauer. Det gælder både dig som aldrig har stiftet bekendtskab med en landinspektør tidligere, men også profesionelle aktører, såsom entreprenører, arkitekter, kommuner og ejendomsudviklere. 

Derfor skal rådgivningen også skræddersyes til den enkelte kunde. Fleksibilitet, rådgivning på tværs af forskellig lovgivning og evnen til lytte til kundens behov, er nogle af nøgleordene til succes. 

Se mere om vores fremgangsmåde og om andre kunders vurdering af Forskel Landinspektørfirma Aps nedenfor.    

Hvad siger kunderne? 

Vi er til for dig - så enkelt er det faktisk...

Derfor gør vi os ekstra umage for at rådgive, underrette og overholde de aftaler vi laver, så du får den bedste service.

 Vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks bedste landinspektørfirma målt på kundernes bedømmelse på Trustpilot. 

Nedenfor kan du læse om andre kunders oplevelse. Vi glæder os til at høre om din.
Forskel Landinspektørfirma ApS
Forskel Landinspektørfirma ApS
Ole
Ole
25. Juni, 2021.
Bekræftet
God kontakt og hurtig service - pris overslaget holdt 👍👍
Læs mere
Kim Michael
Kim Michael
2. Juni, 2021.
Bekræftet
meget fint og dejligt arbejde , og og 1500 kr billigere end tilbud , kan varmt andbefale ham til alle . møde tidspunkt var så punktlig som det kan lade sig gøre aå kun mange roser herfra. kim berntsen
Læs mere
Philippa Poomkong Egemose
Philippa Poomkong Egemose
20. Maj, 2021.
Bekræftet
FORSKEL lever op til sit navn Havde det ikke været for Anders Wengel-Hansens gennemarbejdede redegørelse og faglige vurdering til Byg & Miljø, hvorvidt de omkostninger, som en berigtigelse af vores matrikelareal ville medføre, ikke stod mål med de forbedringer af administrationsgrundlaget ved udnyttelse af en eksisterende bygningsmasse, så havde vi ikke stået med en byggetilladelse i hånden i dag. Du gjorde en forskel i vores svære situation for vores skel. Vi kan stærkt anbefale FORSKEL til alle, vis byggeplaner er sat uønsket i bero p.gr. manglende matrikulære ændringer, som får skel og matrikelareal i BBR til at fremstå forkert ift. virkeligheden. 5 stjerner fra familie på Fyn.
Læs mere
Jonathan Juhl P
Jonathan Juhl P
27. April, 2021.
Bekræftet
Super god service! Helt igennem tilfreds, med Anders' arbejde. Super service, en god pris, ikke en finger at sætte.
Læs mere
Jesper Majland
Jesper Majland
25. April, 2021.
Bekræftet
Hurtigt og godt udført arbejde Jeg har været super tilfreds med det arbejde Anders har udført for mig. Han er hurtig og let at komme i kontakt med, hans prisoverslag stemte perfekt med den endelig pris og det selvom opgaven var noget mere krævende end først forventet. At Anderes så samtidig også viste sig som et meget sympatisk menneske er bare et ekstra plus.
Læs mere
Jytte Hansen
Jytte Hansen
6. April, 2021.
Bekræftet
Super god oplevelse. Jeg kontaktede Anders for at få hjælp til at købe et stykke jord, der tilbage engang i 80'erne var blevet udlagt til at skulle fungere som sti, såfremt der skulle bebygges på marken bag den ejendom, jeg har købt i 2018. Anders var meget hjælpsom og dygtig og desuden et yderst venligt menneske at tale med. Desværre lykkedes det ikke at få mulighed for at købe arealet, fordi kommunen ud fra et forsigtighedspricip ikke ville sælge. Hvilket så igen betød at Anders ikke ville tage betaling for det arbejde han havde udført. Jeg giver ham de allerbedste anbefalinger.
Læs mere
Claus Hinrichsen
Claus Hinrichsen
11. Februar, 2021.
Bekræftet
De gør en kæmpe forskel. Kan kun anbefales! Havde kontakt til lidt forskellige landinspektører i Svendborg, men Anders var allerede her langt den mest fleksible og billigste. Vi oplevede desværre, at vores skel ikke stod som oprindeligt antaget, hvilket Anders fra Forskel ihærdigt fik styr på, så vi kunne få godkendt vores byggetilladelse inden sommerferien. Kæmpe tak herfra. Kun de bedste anbefalinger!!
Læs mere
Allan
Allan
28. December, 2020.
Bekræftet
Havde Anders til at hjælpe med at bestemme skellet ifbm. En tilbygning til vores sommerhus. Det var en super oplevelse, meget serviceminded og overholdte alle aftaler. Så kan klart anbefale Forskel Landinspektør
Læs mere
Finn Madsen
Finn Madsen
28. December, 2020.
Bekræftet
super behandling af sagen, god service, alt leveret som aftalt, også til tiden og aftalt pris, dejligt med et firma, hvor det er ejer selv man taler med,
Læs mere
Mads skov
Mads skov
17. December, 2020.
Bekræftet
Super Landinspektør Vi havde brug for en landinspektør til en matrikulær sag, samt opmåling af areal og fastsættelse af niveauplan mm. Vi tog kontakt til Anders fra Forskel Landinspektør, som vi havde fået anbefalet. Vi oplevede en hurtig, professionel og yderst behagelig behandling. Vi kan varmt anbefale at bruge Anders - Forskel Landinspektør.
Læs mere

Sådan sikrer vi grundlaget for en god oplevelse

Foruden et produkt i topklasse, så har Forskel Landinspektørfirma ApS særlig fokus på at skabe tryghed for kunden om opgavens varetagelse.  

Det gør vi konkret ved brug af helt simple metoder, som sikrer at misforståelser afhjælpes og at der er enighed om opgavens omfang og pris. 
 

Gratis rådgivning og tidsplan

Sammen får vi defineret opgavens omfang og lavet en "screening" af sagen med henblik på afklaring af eventuelle juridiske og økonomiske forhold, som er afgørende for sagens udførelse. 

Derudover lægger vi en løs tidsplan, da en opgave ofte kan være afhængig af myndigheders sagsbehandlingstid (kommune, styrelser og Tinglysningsretten). 

Og husk : Den indledende rådgivning er naturligvis gratis. 

Skriftligt tilbud / prisoverslag

Vores indledende dialog følges op med et skriftligt tilbud, som foruden prisen for arbejdets udførelse og øvrige udgifter til opgaven (afgifter, gebyrer mv.).

I samme ombæring beskrives opgaven med de eventuelle udfordringer, som den måtte bringe. Dermed har du altid et samlet dokument (typisk en email), som du kan gå tilbage til og få genopfrisket, hvad der er aftalt. 

... og det kan man faktisk sagtens gøre uden at det skal fylde et ringbind. 

Løbende dialog

Vi anser den løbende kommunikation som et meget vigtigt parameter for kundetryghed og kundetilfredshed. Derfor holdes du også løbende underettet om opgaven og dens udvikling. 

Ofte er der øvrige faggrupper involveret i en opgave (advokat, ejendomsmægler, entreprenør eller lignende), som kræver tæt koordinering med landinspektøren. 


Din mening er afgørende for os

Vi vil altid gerne forbedre os og derfor vil vi gerne høre din mening. 

Ris og ros modtages derfor meget gerne, og du er også meget velkommen til at dele din oplevelse med Forskel Landinspektørfirma ApS, så andre kunder kan se din mening. 

KONTAKT OS
userhomecheck-square-olinkedin-squarephonecomments-ofile-text-o