LOKAL FORANKRING

Vi lægger ikke skjul på vores tilhørsforhold til Fyn og det sydfynske i særdeleshed. Det er her vi laver forretning, her vi nyder kulturlivet og her vi har vores hverdag. Derfor støtter vi vores lokale samfund. Det gør vi blandt andet ved at handle lokalt. Således har alle vores indkøb og ydelser et lokalt islæt - det gælder eksempelvis vores IT-udstyr, bank, advokat, forsikringsselskab, revisor, inventar, billeverandør og mange andre. 

Når du bruger din lokale landinspektør, støtter du samtidig dit lokalsamfund - ikke kun i Svendborg, men også i Nyborg, på Langeland og Midtfyn.

... Vi kalder det lokal forankring.

Sammen står vi stærkere

Vi driver forretning med omtanke for vores lokalområde. Her er et udpluk af hvordan vi hjælper til med at styrke vores lokalområde.
Cittaslowlogo, Cittaslow og billede af Svendborg midtby, en samarbejdspartner der sikrer lokal forankring i vores landinspektørfirma

Det lokale bymiljø - Cittaslow, Svendborg

Handel og byliv
Bevaring af livet i købstædernes bymidter og gågader kræver at vi rent faktisk også handler lokalt. Det er ikke alene med til at fremme det gode liv og skabe en holdbar udvikling i lokalområdet. I Svendborg er det indbefattet af begrebet "Cittaslow". 

Vi støtter dit lokalområde ved at købe vores ydelser lokalt. Gør du? 

Læs mere om Cittaslow Svendborg
Basketballspiller hos Svendborg Rabbits, der er en samarbejdspartner hos Forskel Landinspektører

Sport & Kultur

Svendborg Rabbits
Sport, fritid og kultur er helt unikt på Sydfyn og en af hjørnestenene i et aktivt lokalmiljø. Vi støtter  bredden - eksempelvis som sponsorer for Svendborg Rabbits, men også de mindre sportsforeninger for unge, er vores fokusområde. 

Når du anvender Forskel Landinspektørfirma ApS støtter du også kulturlivet på Sydfyn. 


Link til Svendborg Rabbits
BørnehaUdendørs legeplads og børn på Fyn ve

Lokale projekter

Mariasøstrenes Børnehus - "Liv i Lilleskoven"
Forskel Landinspektørfirma ApS støtter også lokale projekter på Fyn. Senest er der givet støtte til projekt "Liv i Lilleskoven".

Projektet har til formål at omdanne et stykke aflukket og delvist nedslidt skovareal på børnehusets ejendom til et åbent sanse-, lege og opholdsområde for alle aldre og med adgang for offentligheden.


Læs mere om Mariasøstrenes Børnehus
Go 2 Green logo med vindmøller

Grøn omstilling

Go2Green: Grønne initiativer og bæredygtig vækst.
Sammen har vi et ansvar for den grønne omstilling. 

Forskel Landinspektørfirma ApS er partner i det sydfynske klimafyrtårn "Go2Green", som arbejder for grønne initiativer og reduktion af energiforbruget. GO2Green råder bl.a. over et energihus og får sat klimaet på dagsordenen på Sydfyn, som støttes af både Langeland og Svendborg Kommune.

Læs mere om GO2Green
Glade unge piger under Svendborg landsstævne, som blev støttet af vores landinspektørfirma

Landsstævne 2022 - Svendborg

35% rabat på alle ydelser relateret til Landsstævne 2022
"Mærk pulsen, mød magien - i Svendborg". 

Svendborg er igen stolte værter for Landsstævnet, hvor omkring 30.000 deltagere vil besøge Svendborg i 2022. Forskel Landinspektørfirma ApS bakker op om landsstævnet ved at yde en særrabat på 35 % på alle ydelser, som omhandler Landsstævne 2022. 

Læs mere om Landsstævne 2021 (Svendborg)

Lokale foreninger

Eksempelvis Nyborg Voldspil
Vi støtter solidt op omkring lokale foreninger baseret på frivillig aktivitet. Uden frivillige ildsjæle, ville det fynske kulturliv ikke kunne tilbyde samme mangfoldighed, som vi kender det i dag. 

Kontakt os og få et godt tilbud.  Kontakt Forskel Landinspektørfirma ApS
userhomelinkedin-squarephone