LOKAL FORANKRING

Vi lægger ikke skjul på vores tilhørsforhold til Fyn og det sydfynske i særdeleshed. Det er her vi laver forretning, her vi nyder kulturlivet og her vi har vores hverdag. Derfor støtter vi vores lokale samfund. Det gør vi blandt andet ved at handle lokalt. Således har alle vores indkøb og ydelser et lokalt islæt - det gælder eksempelvis vores IT-udstyr, bank, advokat, forsikringsselskab, revisor, inventar, billeverandør og mange andre.

... Vi kalder det lokal forankring.

Sammen står vi stærkere

Vi tager ansvar. Ansvar for vores fag, vores klima og ikke mindst for vores lokalområde. Når du bruger din lokale landinspektør, støtter du samtidig dit lokalsamfund - ikke kun i Svendborg, men også i Nyborg, på Langeland og Midtfyn.

Sådan støtter vi

Natur, kultur og det aktive fritidsliv binder Sydfyn sammen. Derfor støtter vi en lang række foreninger og organisationer, der er med til at skabe rammerne for det gode liv i lokalmiljøet med mulighed for udfoldelser, aktiviteter og oplevelser. 

Det lokale bymiljø - Cittaslow, Svendborg

Udvikling med omtanke
Det kræver en indsats at skabe levende købstader. Derfor støtter vi Cittaslow Svendborg. Cittaslow dækker over en tilgang til købstadernes udvikling, hvor der fokuseres på livskvalitet, bæredygtighed og lokalt købmandskab før ukontrolleret vækst. 

Det gør vi bl.a. ved at lægge vores forretning hos lokale erhvervsdrivende og støtte butikkerne i bymidten.

Eliteidræt

Svendborg Rabbits og Faaborg ØH 
Der skal være plads til at jagte sine ambitioner - også lokalt. Vi sponsorerer Svendborg Rabbits og Faaborg ØH, og støtter på den måde eliteidrætten på Sydfyn. 

Gennem sponsoraterne sikrer vi de bedste betingelser for de spirende talenter i de lokale sportsforeninger, samtidig med at vi får mulighed for at opleve sportsarrangementer fra øverste hylde i vores lokalmiljø.   
BørnehaUdendørs legeplads og børn på Fyn ve

Lokale projekter

F.eks. Mariasøstrenes Børnehus og Korinth Bio
Forskel Landinspektørfirma ApS støtter også lokale projekter på Fyn. 

Vi har f.eks. givet støtte til projekt "Liv i Lilleskoven", der havde til formål at omdanne et skovareal ved Mariasøstrenes Børnehus til et sanse - og opholdsområde, og har desuden givet støtte til Korinth Kulturhus, der er et vigtigt samlingspunkt for alle borgere i byen. 

Det lokale liv med sport 

Vi støtter det aktive fritidsliv på Sydfyn
De aktive sportsklubber er en livsnerve i lokalmiljøerne. Det er her man mødes, nyder fællesskabet og deler kærligheden til sin sportsgren. 

For os er det vigtigt, at et aktivt fritids- og foreningsliv bliver dyrket og udviklet. 

Derfor er vi stolte støtter af Risøhøj BasketHerrested Idrætsforening, Ringe bordtennisklub
og Korinth Idrætsforening.

Grøn omstilling

Go2Green: Grønne initiativer og bæredygtig vækst.
Sammen har vi et ansvar for den grønne omstilling. 

Forskel Landinspektørfirma ApS er partner i det sydfynske klimafyrtårn "Go2Green", som arbejder for grønne initiativer og reduktion af energiforbruget. 

GO2Green råder bl.a. over et energihus og får sat klimaet på dagsordenen på Sydfyn, som støttes af både Langeland og Svendborg Kommune.

Scleroseforeningen

Vi støtter det gode liv med med Sclerose
Med forskning, oplysning og rådgivning til sygdomsramte og pårørende hjælper Scleroseforeningen med uundværlig støtte til tusindvis af danskere. 

Som støttepartner hjælper vi foreningen økonomisk. 
På den måde  kan organisationens ildsjæle fortsætte deres livsvigtige arbejde, der sikrer værdige og gode liv for mennesker med Sclerose.

Landsstævne 2022 - Svendborg

"Mærk pulsen, mød magien - i Svendborg".
Svendborg var stolte værter for Landsstævnet, hvor omkring 30.000 deltagere besøgte Svendborg i 2022. Her fik sportsudøvere fra hele landet mulighed for at dyste, konkurrere og opleve Svendborg under Danmarks største sportsarrangement.

Forskel Landinspektørfirma ApS bakkede op om landsstævnet ved at yde en særrabat på 35 % på alle ydelser, som omhandlede Landsstævne 2022.

Støtte til Landinspektør- uddannelsen

Vi tager ansvar for vores fag og branche
Vi sætter stolthed i at være landinspektører, og vi tager ansvar for at videreudvikle og styrke faget som helhed. Vi ved, at vores fag bæres af ny viden og teknologier, og at de gode idéer ofte kræver friske øjne.

Derfor hjælper vi med at uddanne og dygtiggøre den kommende generation af landinspektører. Det gør vi f.eks. ved økonomisk hjælp til studieture eller ved løbende at tage praktikanter fra Landinspektøruddannelsen ind i virksomheden.

Borgerforeningen Svendborg

Vi er en del af foreningens erhvervsklub
For Forskel Landinspektører er det vigtigt, at der er en rig og levende kultur på Sydfyn, og at alle kan deltage i kulturarrangementer - uanset om man er til rock, jazz eller skuespil.

Derfor er vi erhvervspartnere hos Borgerforeningen Svendborg, der har en vision om at præsentere en bred vifte af kulturoplevelser for hele Sydfyn. Det er med til at sikre et levende foreningsliv, og at der altid spændende kulturarrangementer for  byens borgere. 
userhomelinkedin-squarephone