LOKAL FORANKRING

Vi lægger ikke skjul på vores tilhørsforhold til Fyn og det sydfynske i særdeleshed. Det er her vi laver forretning, her vi nyder kulturlivet og her vi har vores hverdag. Derfor støtter vi vores lokale samfund. Det gør vi blandt andet ved at handle lokalt. Således har alle vores indkøb og ydelser et lokalt islæt - det gælder eksempelvis vores IT-udstyr, bank, advokat, forsikringsselskab, revisor, inventar, billeverandør og mange andre. 

Når du bruger din lokale landinspektør, støtter du samtidig dit lokalsamfund - ikke kun i Svendborg, men også i Nyborg, på Langeland og Midtfyn.

... Vi kalder det lokal forankring.

Sammen står vi stærkere

Vi driver forretning med omtanke for vores lokalområde. Her er et udpluk af hvordan vi hjælper til med at styrke vores lokalområde.

Det lokale bymiljø

Handel og byliv
Bevaring af livet i købstædernes bymidter og gågader kræver at vi rent faktisk også handler lokalt. Det er ikke alene med til at fremme det gode liv og skabe en holdbar udvikling i lokalområdet. I Svendborg er det indbefattet af begrebet "Cittaslow". 

Vi støtter dit lokalområde ved at købe vores ydelser lokalt. Gør du? 

Læs mere om Cittaslow Svendborg

Sport & Kultur

Svendborg Rabbits
Sport, fritid og kultur er helt unikt på Sydfyn og en af hjørnestenene i et aktivt lokalmiljø. Vi støtter  bredden - eksempelvis som sponsorer for Svendborg Rabbits, men også de mindre sportsforeninger for unge, er vores fokusområde. 

Når du anvender Forskel Landinspektørfirma ApS støtter du også kulturlivet på Sydfyn. 


Link til Svendborg Rabbits

Landsstævne 2021 - Svendborg

35% rabat på alle ydelser relateret til Landsstævne 2021
"Mærk pulsen, mød magien - i Svendborg". 

Svendborg er igen stolte værter for Landsstævnet, hvor omkring 30.000 deltagere vil besøge Svendborg i 2021. Forskel Landinspektørfirma ApS bakker op om landsstævnet ved at yde en særrabat på 35 % på alle ydelser, som omhandler Landsstævne 2021. 

Læs mere om Landsstævne 2021 (Svendborg)

Lokale foreninger

Eksempelvis Nyborg Voldspil
Vi støtter solidt op omkring lokale foreninger baseret på frivillig aktivitet. Uden frivillige ildsjæle, ville det fynske kulturliv ikke kunne tilbyde samme mangfoldighed, som vi kender det i dag. 

Kontakt os og få et godt tilbud.  Kontakt Forskel Landinspektørfirma ApS

Støt op om
dit lokalomåde

Læs mere om Forskel Landinspektørfirma ApS
phone