Din lokale landinspektør på Fyn

Med afsæt i det sydfynske løser vi alle former for landinspektør- og landmålingsopgaver på Fyn og øerne. Vi løser både traditionelle opgavetyper (udstykning, afsætning af bygninger og opmålingsplaner) samt helt unikke opgaver. 

Vi anser løbende kommunikation og rådgivning i øjenhøjde som grundstenen for en succesfuld opgaveløsning. Det er uanset, om du er privat grundejer som skal have afmærket skellet mod din nabo, om du er ejendomsudvikler, entreprenør, kommune eller anden professionel aktør. 

Vi både vil og tør gøre en "Forskel". Både for dig, din opgave/projekt, dit lokalsamfund og vores miljø. Du kan læse mere om vores værdier på hjemmesiden. Vi står klar til at hjælpe dig med din opgave... og vi glæder os endda til det! 

Sådan arbejder vi

Kvalitet

Kvaliteten skal ALTID være i højsædet. Det er vores levebrød og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hverken når det angår vores produkter, vores rådgivning eller håndtering af sager og dine private oplysninger. 

Præcision

... er et af nøgleordene i vores forretning. Vi anvender de nyeste instrumenter for altid at garantere den bedste nøjagtighed. Men vi gør også en ekstra indsats for at forstå præcist dine behov. Vi vil ramme rigtigt hver gang!

Rådgivning

Det er igennem vores dialog og rådgivning at tilliden bliver skabt og misforståelser undgås. Derfor anser vi dialogen og den løbende kommunikation med dig som nøglen til tillid og god opgavevaretagelse..

Ansvar

Vi tager ansvar for din opgave. Men vi tager også ansvar for vores lokalområde og vores fælles miljø. Eksempelvis arbejder vi alene med digitale sager og så er vi Danmarks første og eneste landinspektør-firma, som anvender eldrevne biler og som kører 100% elektrisk.
Forskel Landinspektørfirma ApS
Forskel Landinspektørfirma ApS
Ole
Ole
25. Juni, 2021.
Bekræftet
God kontakt og hurtig service - pris overslaget holdt 👍👍
Læs mere
Kim Michael
Kim Michael
2. Juni, 2021.
Bekræftet
meget fint og dejligt arbejde , og og 1500 kr billigere end tilbud , kan varmt andbefale ham til alle . møde tidspunkt var så punktlig som det kan lade sig gøre aå kun mange roser herfra. kim berntsen
Læs mere
Philippa Poomkong Egemose
Philippa Poomkong Egemose
20. Maj, 2021.
Bekræftet
FORSKEL lever op til sit navn Havde det ikke været for Anders Wengel-Hansens gennemarbejdede redegørelse og faglige vurdering til Byg & Miljø, hvorvidt de omkostninger, som en berigtigelse af vores matrikelareal ville medføre, ikke stod mål med de forbedringer af administrationsgrundlaget ved udnyttelse af en eksisterende bygningsmasse, så havde vi ikke stået med en byggetilladelse i hånden i dag. Du gjorde en forskel i vores svære situation for vores skel. Vi kan stærkt anbefale FORSKEL til alle, vis byggeplaner er sat uønsket i bero p.gr. manglende matrikulære ændringer, som får skel og matrikelareal i BBR til at fremstå forkert ift. virkeligheden. 5 stjerner fra familie på Fyn.
Læs mere
Jonathan Juhl P
Jonathan Juhl P
27. April, 2021.
Bekræftet
Super god service! Helt igennem tilfreds, med Anders' arbejde. Super service, en god pris, ikke en finger at sætte.
Læs mere
Jesper Majland
Jesper Majland
25. April, 2021.
Bekræftet
Hurtigt og godt udført arbejde Jeg har været super tilfreds med det arbejde Anders har udført for mig. Han er hurtig og let at komme i kontakt med, hans prisoverslag stemte perfekt med den endelig pris og det selvom opgaven var noget mere krævende end først forventet. At Anderes så samtidig også viste sig som et meget sympatisk menneske er bare et ekstra plus.
Læs mere
Jytte Hansen
Jytte Hansen
6. April, 2021.
Bekræftet
Super god oplevelse. Jeg kontaktede Anders for at få hjælp til at købe et stykke jord, der tilbage engang i 80'erne var blevet udlagt til at skulle fungere som sti, såfremt der skulle bebygges på marken bag den ejendom, jeg har købt i 2018. Anders var meget hjælpsom og dygtig og desuden et yderst venligt menneske at tale med. Desværre lykkedes det ikke at få mulighed for at købe arealet, fordi kommunen ud fra et forsigtighedspricip ikke ville sælge. Hvilket så igen betød at Anders ikke ville tage betaling for det arbejde han havde udført. Jeg giver ham de allerbedste anbefalinger.
Læs mere
Claus Hinrichsen
Claus Hinrichsen
11. Februar, 2021.
Bekræftet
De gør en kæmpe forskel. Kan kun anbefales! Havde kontakt til lidt forskellige landinspektører i Svendborg, men Anders var allerede her langt den mest fleksible og billigste. Vi oplevede desværre, at vores skel ikke stod som oprindeligt antaget, hvilket Anders fra Forskel ihærdigt fik styr på, så vi kunne få godkendt vores byggetilladelse inden sommerferien. Kæmpe tak herfra. Kun de bedste anbefalinger!!
Læs mere
Allan
Allan
28. December, 2020.
Bekræftet
Havde Anders til at hjælpe med at bestemme skellet ifbm. En tilbygning til vores sommerhus. Det var en super oplevelse, meget serviceminded og overholdte alle aftaler. Så kan klart anbefale Forskel Landinspektør
Læs mere
Finn Madsen
Finn Madsen
28. December, 2020.
Bekræftet
super behandling af sagen, god service, alt leveret som aftalt, også til tiden og aftalt pris, dejligt med et firma, hvor det er ejer selv man taler med,
Læs mere
Mads skov
Mads skov
17. December, 2020.
Bekræftet
Super Landinspektør Vi havde brug for en landinspektør til en matrikulær sag, samt opmåling af areal og fastsættelse af niveauplan mm. Vi tog kontakt til Anders fra Forskel Landinspektør, som vi havde fået anbefalet. Vi oplevede en hurtig, professionel og yderst behagelig behandling. Vi kan varmt anbefale at bruge Anders - Forskel Landinspektør.
Læs mere
KONTAKT OS

Den lille ting 

... gør sommetider en stor Forskel.

Kære besøgende.

Velkommen til Forskel Landinspektørfirma ApS' hjemmeside. Jeg håber, at du vil bruge 5 minutter af din tid på at læse lidt mere om Forskel Landinspektørfirma ApS og det værdisæt, som ligger til grund for forretningen.

"Forskel" er en sydfynsk landinspektør-virksomhed, som primært opererer på Sydfyn (Svendborg, Langeland og Ærø), Midtfyn og Nyborg-området. Det er her vi lever og derfor køber vi vores rådgivningsydelser og produkter lokalt. Det gør vi, fordi jeg mener, at det er en vigtig forudsætning for at fremme det gode liv i området og sikre en holdbar udvikling af lokalområderne.

Vi vil også gerne tage vores del af ansvaret for miljøet. Derfor anvender vi som den første og eneste landinspektørvirksomhed 100% el som drivmiddel på de danske veje.

"Det handler om at tage sig tid til at udføre sit arbejde med omhu, udsyn og omtanke". Sådan lyder beskrivelsen af, hvad Svendborg Kommunes Cittaslow-koncept bl.a. indeholder. Og det er i virkeligheden en af årsagerne til at der i dag findes Forskel Landinspektørfirma ApS.

Endnu en gang velkommen. Jeg glæder mig til vores samarbejde.

Med venlig hilsen

Anders Wengel-Hansen, landinspektør og indehaver.
userhomecrosshairsleafthumbs-o-uplinkedin-squarephonephone-squarecomments-oenvelope-square